Lawatan Kerja dan Sesi Perbincangan Unit Pembangunan dan Seranta, Pejabat YAB Menteri Besar Perak bersama Yayasan Perak

Lawatan kerja dan sesi perbincangan Unit Pembangunan dan Seranta, Pejabat YAB Menteri Besar Perak bersama Yayasan Perak diadakan pada 5 Februari 2020 (rabu) di Wisma Yayasan Perak.

Kunjungan ini dibuat bertujuan untuk pendedahan lebih terperinci berkenaan perkhidmatan, bantuan-bantuan dan sumbangan yang disediakan oleh Yayasan Perak selain dapat bertukar pandangan.

Pertemuan ini juga menjadi platform kepada Yayasan Perak menjalinkan kerjasama strategik dengan Pejabat YAB Menteri Besar dan berkongsi pendapat dalam isu-isu berkaitan perkhidmatan yang disediakan.

#iltizampendidikantransformasiinsa