𝗣𝗥𝗢𝗚𝗥𝗔𝗠 𝗝𝗘𝗟𝗔𝗝𝗔𝗛 𝗛𝗔𝗥𝗜 𝗨𝗦𝗔𝗛𝗔𝗪𝗔𝗡 𝗔𝗚𝗥𝗢 𝗗𝗔𝗡 𝗞𝗢𝗣𝗘𝗥𝗔𝗦𝗜 𝗡𝗘𝗚𝗘𝗥𝗜 𝗣𝗘𝗥𝗔𝗞 𝟮𝟬𝟮𝟰

Sekitar Perkhidmatan Kaunter dan Pameran Yayasan Perak bertempat di Dewan Jubli Perak, Kuala Kangsar bersempena dengan Program Jelajah Hari Usahawan Agro Dan Koperasi Negeri Perak 2024 yang berlangsung pada 4 Feb 2024 (Ahad).
Turut disampaikan Mock Cheque kepada penerima Program Pinjaman Tabung Usahawan iaitu Puan Nur Haziqah Binti Abdullah dari Doket Daf Enterprise yang disempurnakan oleh YB Dato’ Salbiah Mohamed, Pengerusi Jawatankuasa Pembangunan Wanita, Keluarga, Kebajikan Masyarakat, Pembangunan Usahawan dan Koperasi Negeri Perak diiringi oleh Pegawai Yayasan Perak iaitu Encik Mohd Shahir Bin Johari, Pengurus Kewangan.
Terima Kasih kepada pihak penganjur dan semua pengunjung yang hadir ke Booth Yayasan Perak.
#YayasanPerak
#pinjamantabungusahawan