PROGRAM JELAJAH HARI USAHAWAN DAN KOPERASI NEGERI PERAK DAERAH HILIR PERAK 2023

21 September 2023 – Gambar sekitar Perkhidmatan Kaunter dan Pameran Yayasan Perak bertempat di Dewan Bandaran Teluk Intan bersempena dengan Program Jelajah Hari Usahawan Dan Koperasi Negeri Perak Daerah Hilir Perak 2023.
Turut disampaikan Mock Cheque kepada penerima Program Pinjaman Tabung Usahawan iaitu Puan Zunainah binti Selamat bagi jualan makanan bermasak (Ayam Goreng Ala Masakan Korea).
Lawatan ke premis usahawan bersama YB Puan Salbiah Mohamed, Pengerusi Jawatankuasa Pembangunan Wanita, Keluarga, Kebajikan Masyarakat, Pembangunan Usahawan dan Koperasi Negeri Perak turut dihadiri oleh Wakil Yayasan Perak. Terima Kasih kepada pihak penganjur dan semua pengunjung yang hadir ke Booth Yayasan Perak.